praktijk voor reflexintegratie 
 brengt denken, doen en voelen in balans   

Wie ben ik?

Ik ben Catelijne Antonius en trotse moeder van vier mooie meiden. Al meer dan 22 jaar ben ik werkzaam als verpleegkundige en heb daarnaast talloze opleidingen en cursussen gevolgd waaronder kinderpsychologie en kindergewichtsconsulent. 

Een aantal jaren geleden ben ik in contact gekomen met reflexintegratie en met het centrum voor nieuwe leerstrategieën en alles viel op zijn plek. Niets geen symptoombestrijding maar meteen aanpakken bij de kern namelijk het zenuwstelsel zelf en echt kijken waar de oorzaak van de leer en gedragsuitdagingen zit. Vaak zijn concentratiestoornissen of stressverschijnselen overreacties van het zenuwstelsel wat zich laat zien door middel van niet geïntegreerde reflexen. 

Vol overgave heb ik me gestort in de wereld van reflexintegratie en heb inmiddels verschillende cursussen gevolgd. De eerste jaren hield ik me voornamelijk bezig met kinderen en behandelde problemen ten aanzien van ontwikkelingsachterstand, dyslexie, dyscalculi, ADHD en meer. Dit deed ik met reflex, balans- en oogoefeningen in combinatie met leerprogramma's van het CNLS. Later kwam hier ook de QRI-laser bij waardoor ik ook mensen kan helpen met MS, wondgenezing, sportblessures, fibromyalgie, parkinson en meer . Vervolgens ben ik me gaan verdiepen in reflexintegratie bij volwassenen waarbij vaak een ander soort problematiek speelt zoals Burn-out klachten en PTSS. 

Ik haal ontzettend veel voldoening om keer op keer weer prachtige resultaten te zien bij mijn clienten. Zij zijn vaak al na een paar keer oprecht verbaasd wat er allemaal is verandert  in een relatief korte tijd door het doen van oefeningen gericht op het integreren van reflexen. En hier doe ik het allemaal voor. Reflexintegratie mag wat mij betreft de wereld gaan veroveren. Niets geen symptoombestrijding maar een aanpak bij de bron. 

Ben jij nieuwsgierig geworden wat reflexintegratie voor jou of je kind kan betekenen aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Dat kan via het contactformulier op de website maar je mag natuurlijk ook gewoon een mailtje sturen naar reflexbalans@gmail.com of mij even bellen op 06-27552766. Ik nodig je graag uit voor een eerste kennismakingsgesprek. 

Liefs,


Catelijne Antonius

 
 
 
 
Opbellen